Etkinlik: “Uluslararası Hukukta Düzensiz Göç ve Sonuçları” Paneli

Fotoğraftakiler (Soldan sağa, yukarıdan aşağıya): Prof. Dr. Durmuş Tezcan, Prof. Dr. Işıl Özkan, Doç. Dr. Koray Doğan, Doç. Dr. Murat Önok

Uluslararası Hukuk Uygulama ve Araştırma Merkezi 22 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 14:00’da “Uluslararası Hukukta Düzensiz Göç ve Sonuçları” başlıklı bir panel düzenlemiştir. Panelin açılış konuşmasını Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi ve Uluslararası Hukuk Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Işıl Özkan, moderatörlüğünü ise İstanbul Kültür Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Durmuş Tezcan yapmıştır. Aynı zamanda panelin ilk konuşmacısı olan Prof. Dr. Tezcan, konuşması kapsamında insan hakları konusuna değinirken, Koç Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Murat Önok insan ticareti suçuna, Dokuz Eylül Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Koray Doğan ise göçmen kaçakçılığı suçuna değinmiştir.