Etkinlik: “Birleşmiş Milletler ve Uluslararası Barış ve Güvenliğin Korunması” Konferansı

Uluslararası Hukuk Uygulama ve Araştırma Merkezi, 5 Aralık 2022 tarihinde “Birleşmiş Milletler ve Uluslararası Barış ve Güvenliğin Korunması” başlıklı bir konferans düzenledi. Konferansın açılış konuşmasını Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi ve Uluslararası Hukuk Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Işıl ÖZKAN, konuşmacı olarak Ufuk Üniversitesi Rektör Vekili, Hukuk Fakültesi Dekanı ve Uluslararası Kamu Hukuku Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Sertaç Hami BAŞEREN’in katılımıyla gerçekleşti.

Uzun bir aradan sonra yüz yüze gerçekleştirdiğimiz konferansımız eş zamanlı olarak Zoom üzerinde de yayınlandı. Hibrit olarak gerçekleştirdiğimiz katılımın yoğun olduğu etkinlik oldukça ilgi çekmiştir.