Bilimsel Yayın: XXI. Asırda Çevre Meselelerine Hukuki Yaklaşımlar (Yetkin Yayınları, Ankara, Kasım 2023)

Yaşar Üniversitesi Uluslararası Hukuk Uygulama ve Araştırma Merkezi, İzmir Bakırçay Üniversitesi Stratejik Bölge Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin işbirliği ile 2 – 3 Mayıs 2023 tarihlerinde farklı üniversitelerden hukuk alanında uzman birçok akademisyenin katıldığı, “XXI. Asırda Çevre Meselelerine Hukuki Yaklaşımlar” başlıklı online bir sempozyum düzenledi. Bilim Kurulu tarafından başarılı bulunan ve sempozyumda sunulun tebliğ özetlerinin genişletilmiş hallerinin yer aldığı bildiri kitabı, Prof. Dr. Işıl ÖZKAN ve Doç. Dr. Anıl ÇAMYAMAÇ’ın editörlüğünde Yetkin Yayınları’ndan çıktı.